Čerstvá cuketa plnená výdatnou mäsovou zmesou, posypaná syrom a dokonale upečená bude lahodnou večerou s nízkym obsahom sacharidov a bez lepku!
50 minút
2
540
Rúru predhrejeme na 180 °C.
Cukety umyjeme, rozpolíme a vydlabeme vnútro.
Na panvici rozohrejeme ghí, na ktorom najprv zľahka orestujeme na plátky nakrájaný cesnak a následne pridáme mleté hydinové mäso. Osolíme, okoreníme a necháme mäso cca 10 minút dusiť.
Ďalej do tejto zmesi pridáme najemno nasekané mandle, nakrájanú dužinu z cukety a na koniec dochutíme oreganom.
Dôkladne všetko premiešame a necháme ďalších 10 minút zmes dusiť. Potom zložíme panvicu z plameňa.
Cuketa | 300 g |
Hydinové mäso | 300 g |
Topené maslo ghí It's my life! | 30 g |
Mandle natural It's my life! | 50 g |
Tvrdý syr | 100 g |
Strúčik cesnaku | 1 ks |
Soľ, čierne korenie, oregano | podľa chuti |
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií
*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca
Copyright 2023 It's my life!. Všetky práva vyhradené.