Pripravte si šťavnaté kuracie kúsky v kešu omáčke s nádychom orientu. V prvom kroku si naložíme kešu orechy do vody aspoň na hodinu.
90 minút
2
349
Kešu orechy zalejeme vlažnou vodou a necháme ich aspoň hodinu namáčať. Zároveň nakrájame na menšie kocky kuracie mäso, osolíme ho, okoreníme, pridáme karí korenie, zalejeme bielym jogurtom a necháme hodinu mäso marinovať.
V hrnci na ghí orestujeme nadrobno nakrájanú cibuľu a cesnak nakrájaný na plátky. Pridáme konzervované lúpané paradajky a necháme chvíľku (cca 10 minút) všetko prevariť. Do tejto zmesi prisypeme opláchnuté kešu orechy, zalejeme zeleninovým vývarom (ktorý pripravíme podľa návodu na obale) a rozmixujeme na hladkú omáčku.
Potom do omáčky pridáme marinované kuracie mäso aj s marinádou a necháme podusiť do zmäknutia mäsa, osolíme, okoreníme a podávame.
Kuracie prsia | 200 g |
Biely jogurt | 50 g |
Kešu orechy It's my life! | 50 g |
Zeleninový vývar It's my life! | 5 g |
Topené maslo ghí It's my life! | 10 g |
Cibuľa | 50 g |
Konzervované lúpané paradajky | 200 g |
Cesnak, karí korenie, soľ, čierne korenie | podľa chuti |
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií
*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca
Copyright 2023 It's my life!. Všetky práva vyhradené.