Kolieska cukety poukladáme na plech vyložený papierom na pečenie, potrieme rozpusteným maslom ghí, posypeme syrom, bylinkami, cesnakom a korením.
30 minút
5
83,9 kcal
Cuketu umyjeme, osušíme, nakrájame zhruba na 0,5 cm široké kolieska, posolíme a necháme 10 minút odležať.
Medzi tým si rozohrejeme rúru na 220 °C.
Kolieska cukety naskladáme na plech vyložený papierom na pečenie, potrieme rozpusteným maslom ghí, posypeme syrom, bylinkami, cesnakom a korením.
Vložíme do rúry a pečieme dozlata (cca 20 minút). Hotové lupienky podávame samostatne alebo napr. so smotanovým dipom.
Cuketa | 350 g |
Tvrdý syr parmezánového typu | 50 g |
Topené maslo ghí | 20 ml |
Soľ, korenie, bylinky, cesnak | podľa chuti |
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií
*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca
Copyright 2023 It's my life!. Všetky práva vyhradené.