Že je hamburger nepriateľ chudnutia? To neplatí, ak pšeničnú žemľu vymeníte za výborné šampiňóny portobello osmažené na voňavom prepustenom masle ghí.
30 minút
2
666
Mleté mäso osolíme, okoreníme a vytvarujeme si dve hrubšie placky.
Šalotku nakrájame na menšie kolieska a na ghí, rozohriatom na miernom plameni, dozlatista orestujeme.
Ďalej oddelíme nohy šampiňónov od klobúčikov. Každý klobúčik na ghí pozvoľna taktiež z oboch strán orestujeme.
Na silnejšom plameni osmažíme mäso z oboch strán na ghí. Potom si poskladáme burger: na klobúčik šampiňóna dáme mäso, cheddar, listy šalátu, paradajku, cibuľku a zakryjeme ďalším klobúčikom.
Šampiňóny portobello | 4 ks |
Mleté hovädzie mäso | 400 g |
Cheddar | 80 g |
Topené maslo ghí | 3 lyžice |
Šalotka | 2 ks |
Paradajka | 2 ks |
Soľ, čierne korenie | štipka |
Rukola, čerstvý špenát | podľa chuti |
Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií
*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca
Copyright 2023 It's my life!. Všetky práva vyhradené.