• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Prírodné sladidlá

Trstinový cukor

Toto prírodné sladidlo je na svete už veľmi dlho a každý ho dobre pozná. Obsahuje veľa minerálov, enzýmov a antibakteriálnych látok. Je vhodný na ochutenie kaší, tvarohov, jogurtov, pridáva sa tiež do dezertov, ktoré neprechádzajú tepelnou úpravou. Neodporúča sa pridávať do pokrmov, ktoré sa upravujú vyššou teplotou než 40 – 50 °C, pretože potom stráca svoje blahodarné účinky a je z neho klasické sladidlo.

Trstinová melasa

Prírodné sladidlá

Toto prírodné sladidlo obsahuje veľa vitamínov a má nízky glykemický index, takže je vhodné aj pre diabetikov. Získava sa pri výrobe trstinového cukru ako vedľajší produkt. Používa sa nielen v kuchyni, ale je vhodná aj pri liečbe depresií, napätia, málokrvnosti, kožných problémov, pri plynatosti, hnačke alebo zápche. Je vhodná aj pre športovcov so zvýšenou výkonnosťou a na ochranu namáhavých kĺbov. Odporúča sa starším ľuďom na zlepšenie celkového stavu a pohybového aparátu.

Javorový sirup

Získava sa najčastejšie z javorovej miazgy. Cukor, ktorý obsahuje, nepreniká priamo do krvi, ale vstrebáva sa črevnými stenami a nezaťažuje tráviaci systém. Obsahuje množstvo antioxidantov, minerálov, vitamínov, pomáha chrániť pokožku a je vhodný pri liečbe zápalových ochorení. Hodí sa skvele na palacinky, vafle alebo do kaší.

Stévia

Stévia je prírodné sladidlo, ktoré nemá žiadne kalórie. To je spôsobené tým, že naše telo nedokáže túto rastlinu stráviť, tým pádom nezvyšuje hladinu cukru v krvi. Stévia tiež neprispieva k tvorbe zubného kazu. Je 300-krát sladšia ako klasický cukor a je vhodná aj pre diabetikov. Aj v It’s my life! sladíme výrobky práve stéviou.

Kokosový cukor

Vyrába sa z nektáru z kokosových kvetov a obsahuje aj veľa vitamínov, minerálov, aminokyselín a vlákninu. Ďalšou výhodou je jeho nízky glykemický index. Preto je vhodný aj pre diabetikov. Hodí sa predovšetkým pri pečení.

Aj napriek tomu, že tieto prírodné sladidlá sú vhodnejšie ako klasický biely cukor a obsahujú veľa živín, nie je potrebné to s nimi preháňať. Aj z nadmerného množstva týchto cukrov sa totiž dá pribrať.

Chudnutie s It’s my life

It’s my life je expert na redukciu hmotnosti a výživové poradenstvo.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

  • Kvalitné vstupné suroviny
  • Uvidíte rýchle úbytky váhy
  • Nebudete hladovať
  • Všimnite si lepšie nálady
  • Zníži sa vaša chuť na sladké
  • Budete chudnúť bezpečne
  • Zníži sa vám cholesterol
  • Zlepší sa vám pleť
Poradíme aj po telefóne, volajte +421 948 345 320

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií

*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca

Copyright 2024 It's my life!. Všetky práva vyhradené.