• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Novoročné predsavzatia

Nový rok by nemal byť dôvodom na chudnutie. Ak chcete začať chudnúť, môžete začať kedykoľvek – ideálne ihneď. Avšak ak sa rozhodnete urobiť za končiacim rokom hrubú čiaru, sú novoročné predsavzatia dobrým štartovacím momentom.

Prečo chcem schudnúť?

Zo všetkého najdôležitejšie je si uvedomiť, prečo chcete schudnúť, čo vás k tomu vedie, akú máte motiváciu a tej sa držať po celý čas chudnutia. Ak motivácia chudnúť bude nedostatočná, potom pri prvých ťažkostiach sa vrátite k pôvodným stravovacím návykom a tým sa vzdáte všetkej snahy schudnúť. Každý neúspešný pokus o chudnutie si telo veľmi dobre pamätá a prípadný ďalší pokus môže znamenať problém. Ak ste počas vianočných sviatkov vplyvom prejedania sa a nízkej pohybovej aktivity pribrali na váhe 2 – 3 kg, potom je veľká pravdepodobnosť, že po úprave jedálnička na pestrú stravu bohatú na kvalitné bielkoviny a navýšením pohybovej aktivity sa hmotnosť vráti na pôvodnú hodnotu. Ak však už chudnutie plánujete dlhší čas a nie je to len záležitosť 2 – 3 kg, neváhajte sa obrátiť na odbornú pomoc a navštíviť výživového poradcu, ktorý vám s chudnutím poradí a pomôže vám v sebe nájsť motiváciu, ktorá je dôležitá pre výdrž po celý čas chudnutia.

Počas chudnutia si nastavíte pravidelný režim

Čo človek, to iný denný režim. Všetci nie sme rovnakí. Každý z nás je zvyknutý na iný režim, každému chutia iné potraviny, každému z nás vyhovuje iný druh pohybu. Je to z toho dôvodu, že každý z nás vyrastal v inom prostredí a návyky z detstva si v sebe nesie po celý život. Zmena návykov vedúca k chudnutiu a k zdravému životnému štýlu je pre každého rôzne náročná, pre niektorých jedincov až stresujúca. Dávajte si preto postupné ciele. Ak budete chcieť svoj doterajší režim hneď obrátiť o 180 stupňov, dlho to nevydržíte. Už pred Novým rokom by ste svoje telo mali na chudnutie pripraviť a aspoň sa neprejedať. Vyhnete sa tak myšlienkam typu: „Tento chlebíček je môj posledný.“ Začnite napríklad tým, že budete jesť v pravidelných intervaloch a vyradíte maškrtenie medzi jedlami. Pre niekoho, kto doteraz nebol zvyknutý napr. raňajkovať, bude toto veľká zmena. Neskôr sa skúste zamerať na dostatočný pitný režim s prevahou čistej neperlivej vody. Následne môžete pridať vhodnú pohybovú aktivitu. Píšte si každý deň poznámky o tom, čo sa vám podarilo splniť. Uvidíte, že z toho budete mať radosť. Dôležitú úlohu pri chudnutí zohráva tiež psychika. Ak sa vám v danom dni niečo nepodarí, nezúfajte, prestaňte sa tým trápiť a pokračujte ďalej.

Ako rýchlo chudnem?

Na udržanie motivácie je dôležité vidieť skutočné výsledky chudnutia. Každý kilogram, ktorý sa vám podarí zhodiť, vás motivuje k tomu, aby ste pokračovali, a pomôže vám vydržať. Diéta It`s my life! funguje vždy a na každého. Preto pri rozhodnutí schudnúť v rámci novoročného predsavzatia je naša diéta pre vás tou najlepšou voľbou.

Chudnutie s It’s my life

It’s my life je expert na redukciu hmotnosti a výživové poradenstvo.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

  • Kvalitné vstupné suroviny
  • Uvidíte rýchle úbytky váhy
  • Nebudete hladovať
  • Všimnite si lepšie nálady
  • Zníži sa vaša chuť na sladké
  • Budete chudnúť bezpečne
  • Zníži sa vám cholesterol
  • Zlepší sa vám pleť
Poradíme aj po telefóne, volajte +421 948 345 320

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií

*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca

Copyright 2024 It's my life!. Všetky práva vyhradené.