• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Koža a diéta

Prečo vzniká ovisnutá koža?

Pri priberaní sa tuk niekde musí ukladať. Ukladá sa okolo orgánov a pod kožou, ktorá sa postupne naťahuje, čím viac priberáte. A tak to pokračuje stále dookola, kým sa nerozhodnete niečo zmeniť. Príliš rýchle chudnutie môže spôsobiť, že koža začne visieť. Nech sa snažíte schudnúť tuk na bruchu, schudnúť v páse alebo v iných problematických partiách, vždy dodržujte nasledujúce zásady.

– Hlavné je dodržiavať pitný režim. Koža potrebuje kvalitnú hydratáciu. A aj naši klienti majú povinný pitný režim minimálne 2 litre vody denne.

– Správna strava je pre kožu tiež veľmi dôležitá. Predovšetkým kolagén a elastín sú pre kožu nevyhnutné živiny.

– Nájdite si vhodnú pohybovú aktivitu, ktorá pomôže nielen pri redukcii váhy a odbúravaní tukov, ale tiež pri spevňovaní ovisnutej kože.

– Venujte svojej koži dostatočnú starostlivosť. Pri starostlivosti o ovisnutú kožu je dôležité dbať predovšetkým na jej regeneráciu. Naši poradcovia odporúčajú v štvrtej fáze redukčného programu kúru It’s my life! Beauty Collagen, ktorá obsahuje kolagén, kyselinu hyalurónovú, extrakty z arónie, luteín a vitamín C.

Koža a diéta

Na pobočkách It’s my life! si tiež môžete kúpiť prírodnú kozmetiku Natura siberica. Predovšetkým odporúčame zoštíhľujúci telový krém z radu Faroe Islands. Ide o krém s výťažkami z rias z Faerských ostrovov. Tie napomáhajú k pevnejšej a hladšej pokožke. Sibírsky jalovec, ktorý je ďalšou zložkou krému, obsahuje kyselinu mravčiu a askorbovú, ktoré pomáhajú zvýšiť pružnosť pokožky a zanechávajú ju hladkú.

Ďalším „zázračným“ produktom značky Natura siberica je Kam-Chat-Ka-Sérum proti striám z morských rias Nori. Sérum pomáha redukovať viditeľnosť existujúcich strií a pôsobí preventívne proti vzniku nových. Koža je pevnejšia a viac elastická.

Chudnutie s It’s my life

It’s my life je expert na redukciu hmotnosti a výživové poradenstvo.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

  • Kvalitné vstupné suroviny
  • Uvidíte rýchle úbytky váhy
  • Nebudete hladovať
  • Všimnite si lepšie nálady
  • Zníži sa vaša chuť na sladké
  • Budete chudnúť bezpečne
  • Zníži sa vám cholesterol
  • Zlepší sa vám pleť
Poradíme aj po telefóne, volajte +421 948 345 320

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií

*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca

Copyright 2024 It's my life!. Všetky práva vyhradené.