• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Diétny program It’s my life! a pohyb

Pohyb a vyvážená zdravá strava by mali byť súčasťou života každého z nás. Preto sme sa rozhodli pomáhať ľuďom, ktorí tieto návyky nemajú osvojené, aby sa stali prirodzenou súčasťou ich života.

Diétny program It’s my life! a pohyb

Diétny program It’s my life! je založený na zvýšenom príjme bielkovín a zníženom príjme sacharidov. Vďaka tomu vzniká metabolický proces zvaný ketóza. Ketóza prebieha primárne v pečeni, zvyšuje sa počas nej hodnota ketolátok v krvi a moči. Ketóza = spaľovanie tukov. Teda ak telo vyčerpá zo svojich zásob všetky sacharidy, začne spaľovať tuky. Možno sa teraz pýtate, prečo človek nezačne chudnúť aj zo svalov? V tom spočíva práve čaro našej diéty. Ako pohonnú látku začne telo využívať tuk a svaly zostanú zachované vďaka zvýšenému príjmu bielkovín, ktoré sa nachádzajú v našich produktoch. Okrem bielkovín obsahujú naše produkty dostatok minerálov, živín a stopových prvkov, takže slúžia ako plnohodnotné náhrady stravy, nie ako výživové doplnky.

Ako funguje diétny program It’s my life!?

Diétny program It’s my life! sa skladá zo šiestich fáz, ktorými naši klienti postupne prechádzajú, až prejdú na bežnú stravu. Počas jednotlivých fáz učíme klientov, ako správne jesť a premýšľať o strave. Najdôležitejšia je šiesta fáza. Ide o tzv. udržiavaciu fázu. Ďalšou výhodou nášho diétneho programu je to, že aj po jeho skončení klient navštevuje výživovú poradňu It’s my life!, aby absolvoval pravidelné kontroly. Náš výživový poradca ho naďalej podporuje a pomáha mu.

Okrem zdravého a správneho stravovania chceme našich klientov naučiť milovať šport a pohyb. Nemusia sa stať vrcholovými športovcami alebo tráviť hodiny vo fitness centrách, ide nám o to, aby sa pohyb stal prirodzenou súčasťou ich života. Pohybová aktivita je jedným z najdôležitejších ukazovateľov zdravia a jej nedostatok znižuje odolnosť organizmu a môže zhoršiť celkový zdravotný stav.

Diétny program It’s my life! a šport

Klientom však neodporúčame pohyb hneď od prvej fázy chudnutia, keď sú na plnej náhrade stravy a majú nízky kalorický príjem. Nemali by totiž na šport príliš energie. Odporúčame denné prechádzky cca 45 minút až hodinu. Klasické športy, ako sú jazda na bicykli, na korčuliach, beh, plávanie alebo posilňovanie, odporúčame až od tretej fázy chudnutia, keď okrem našich produktov konzumujú tiež jedno jedlo denne, a to obed vo forme bielkovín so zeleninou.

Pracujeme, samozrejme, aj s klientmi, ktorí sú na šport zvyknutí. Tým radíme, ako sa stravovať pred a po fyzickej aktivite, pretože s tým mávajú najväčšie ťažkosti. Klientov na pobočkách meriame prístrojom InBody, ktorý nám, okrem iného, povie, ako sú na tom s bazálnym metabolizmom. Drvivá väčšina klientov má spomalený metabolizmus – pokiaľ teda zjedia pred športom nesprávne jedlo, môžu počas tréningu stratiť až 50 % z hodnoty spálených tukov. Klientom teda odporúčame vždy pred fyzickou aktivitou konzumovať dostatok bielkovín, ktoré sa trávia dlhšie a zasýtia na dlhší čas. Často ich odporúčame konzumovať aj po športe, keď slúžia na regeneráciu svalovej hmoty a podporujú obranyschopnosť organizmu. Na to sú vhodné napríklad niektoré z našich proteínových kokteilov, proteínová sušienka alebo sušené mäso.

Ak sa stále ešte rozmýšľate, či začať s naším diétnym programom, neváhajte a navštíviť najbližšiu výživovú poradňu It’s my life! Naši vyškolení a certifikovaní poradcovia vám radi pomôžu nájsť správnu cestu k zdravému chudnutiu.

Chudnutie s It’s my life

It’s my life je expert na redukciu hmotnosti a výživové poradenstvo.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

  • Kvalitné vstupné suroviny
  • Uvidíte rýchle úbytky váhy
  • Nebudete hladovať
  • Všimnite si lepšie nálady
  • Zníži sa vaša chuť na sladké
  • Budete chudnúť bezpečne
  • Zníži sa vám cholesterol
  • Zlepší sa vám pleť
Poradíme aj po telefóne, volajte +421 948 345 320

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií

*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca

Copyright 2024 It's my life!. Všetky práva vyhradené.