• Doprava zdarma pro objednávky nad 2000 Kč.

Ako vyzerá bežný deň s diétou It’s my life!

Zvažujete, či začať s naším diétnym programom It’s my life!, ale máte obavy, či ho zvládnete? Naši klienti sú vždy plní nadšenia a odhodlania, ale veľakrát sú tieto pocity sprevádzané aj miernou neistotou, ako bude všetko prebiehať. Poďme sa teda spoločne pozrieť na to, ako vyzerá bežný deň s našou diétou.

Ako vyzerá bežný deň s diétou It’s my life!

Váš deň nebude nijako narušený. V počiatkoch môžete byť trochu unavený. Bolesť či točenie hlavy a podobne sú bežnými „abstinenčnými“ príznakmi, ktoré sú spôsobené ubúdaním až úplným vyčerpaním glykogénových zásob vo vašom tele. Mnohí tieto nevoľnosti vôbec nespozorujú. Ak sa predsa len dostavia, počas prvého týždňa vymiznú a nastane opačný efekt – budete plný energie a psychickej pohody. Ak vám to vyjde, je dobré začať s diétou v dňoch, keď nebudete musieť vydávať veľké množstvo energie. Ak máte nejakú pravidelnú športovú aktivitu, prvý týždeň ju radšej vynechajte.

Pitný režim

Ak nie ste zvyknutý dodržiavať pitný režim, bude potrebné, aby ste ho pri našej diéte dodržiavať začali, pretože vďaka vysokoproteínovej strave sa objavuje zvýšená potreba príjmu tekutín. Naši výživoví poradcovia na túto nutnosť tiež dôrazne upozorňujú, nakoľko pri nedostatočnom prísune by ste si mohli zbytočne spôsobiť zdravotné komplikácie. Navyše pri dostatočnom pitnom režime sa budete cítiť lepšie a chudnutie vám pôjde aj oveľa lepšie. Cez deň pri sebe majte stále fľašu alebo pohár s vodou a čo chvíľu sa trochu napite.

Diétny program a pravidelná strava

Počas dňa je tiež potrebné dodržiavať pravidelnosť v jedle, a to s časovým odstupom 3 – 4 hodiny. Ak patríte k tým ľudom, čo nie sú zvyknutí jesť pravidelne, budete sa to musieť naučiť. Vaše telo si však na nový režim čoskoro zvykne a vy ho budete brať ako automatickú vec. Ak nestíhate jesť v práci alebo ste mimo domova, nemusíte sa obávať, máme široký výber produktov, ktorých príprava je veľmi jednoduchá a rýchla. V ďalších fázach, keď začnete zaraďovať bežné jedlá, tiež to nebude problém. Všetko si môžete nachystať dopredu do krabičiek deň vopred. Ak si nebudete vedieť rady, náš výživový poradca vám určite poradí.

Problémy

S predošlým bodom súvisí aj ďalší z častých problémov – chuť na sladké. Len čo začnete pravidelne jesť a budete prijímať všetky potrebné živiny, zmiernia sa alebo úplne vymiznú chute na sladké. Dôležité je, aby ste sa vyvarovali vyjedaniu nejakých pochutín počas dňa, čo môže zo začiatku niekomu robiť trochu problémy. Snažte sa čo najviac počas dňa vyhnúť situáciám, ktoré by mohli viesť k porušeniu diéty.

Je vhodné uvedomiť svojich blízkych o tom, čím si teraz prechádzate. Ak to budú vedieť, nebudú vás lákať na zákusok pri popoludňajšej kávičke a podobne. Ak k tomu dôjde aj napriek tomu, slušne odmietnite. Čím skôr sa naučíte povedať nie, tým lepšie.

Na čo si dať pozor

Vašou úlohou teda cez deň bude zjesť/vypiť celkom 5 porcií našich produktov, ktoré sa pripravujú veľmi ľahko, takže ak nemáte veľa času, nemusíte sa obávať, že by ste to nestíhali. V neskorších fázach si postupne budete naše produkty nahrádzať bežným jedlom, preto bude potrebné, aby ste si dopredu naplánovali jeho prípravu. Ak viete, že budete dlhší čas mimo domova, dajte si pozor, aby ste si nezabudli vziať dostatok vreciek (neskôr vlastné jedlo). Ďalej, ako je vyššie spomenuté, bude dôležité počas dňa prijať dostatok tekutín, najlepšie vodu z vodovodu. Majte na očiach stále pohár vody, aby ste sa nezabúdali napiť. Niektorí si napríklad dávajú upomienky do telefónu. V tomto vám pomôže aj naša mobilná aplikácia, ktorá vám cez deň pripomína, aby ste sa napili. Dôležité je, aby ste dodržiavali pravidlá jednotlivých fáz, ktoré vám poradca bude postupne vysvetľovať, neporušovať diétu maškrtením a chodiť každý týždeň na pravidelné kontroly. Chce to teda len trochu pevnej vôle, motivácie a prvé výsledky na seba nenechajú dlho čakať. Tak s chuťou do toho!

Chudnutie s It’s my life

It’s my life je expert na redukciu hmotnosti a výživové poradenstvo.
Dieta It’s my life! funguje na principu ketózy. Díky navýšení příjmu kvalitních bílkovin a tuků a současnému snížení příjmu sacharidů nastává v těle metabolický proces zvaný ketóza. V tomto stavu tělo využívá jako primární zdroj energie vlastní tukovou zásobu. Tělo tak začne spalovat tuky bez jakékoliv fyzické aktivity, přičemž svalová hmota zůstává maximálně zachovaná.
Neustále se snažíme zlepšovat chutě, ale také složení na základě nejnovějších poznatků v oblasti výživy. Díky vyváženému obsahu živin, vitamínů, minerálních látek a vlákniny jsou produkty It’s my life! vhodnou součástí úplné náhrady celodenní stravy pro redukci hmotnosti.

  • Kvalitné vstupné suroviny
  • Uvidíte rýchle úbytky váhy
  • Nebudete hladovať
  • Všimnite si lepšie nálady
  • Zníži sa vaša chuť na sladké
  • Budete chudnúť bezpečne
  • Zníži sa vám cholesterol
  • Zlepší sa vám pleť
Poradíme aj po telefóne, volajte +421 948 345 320

Pri poskytovaní služieb nám pomáhajú súbory cookie. Používaním webu vyjadrujete súhlas. Viac informácií

*Výsledky chudnutia sa môžu líšiť a závisia od metabolizmu každého jedinca

Copyright 2024 It's my life!. Všetky práva vyhradené.